Denní menu

    29.08.2016 – 02.09.2016

     

    Pondělí
    0,2 l Boršč 18Kč
     I. 150g Sekaná s panenkou, bramborová kaše 92Kč
     II. 120g Kuřecí steak gratinovaný s pórkem a brambory 95Kč
     III. 280g Pappardelle se zeleninou 90Kč
    [/th_table]

     

     

    [/th_table]
    Úterý
    0,2 l Slepičí vývar s noky z odpalovaného těsta 18Kč
     I. 120g Hovězí tokáň, dušená rýže 92Kč
     II. 150g Fazolové lusky na kyselo, vejce, vařené brambory 89Kč
     III. 150g Fish and chips 95Kč

     

    Středa
    0,2l Kapustová 18Kč
     I. 200g Králík cibulář, vařené brambory 109Kč
     II. 120g Vepřový řízek s jarním bramborovým salátem 94Kč
     III. 100g Carpaccio z býčka, česneková bagetka 199Kč

    H

    Čtvrtek
    0,2l Halászlé 18Kč
     I. 150g Kuřecí roláda, bramborová kaše 95Kč
     II. 120g Hanácká roštěná, opékané brambory 99Kč
     III. 290g Ceasar salát s restovanou slaninou 95Kč

     

    Pátek
    0,2l Fazolová 18Kč
     I. 150g Vepřové výpečky, špenát, šumavský knedlík 92Kč
    II. 150g Hovězí medailonky na hříbcích, bramborové placičky 149Kč
    III. 290g Palačinky s karamelizovanými pomeranči 69Kč

     

     

    Denní MENU podáváme od 11 do 14 hodin.
    Dobrou chuť.

    Jídla pro Vás připravil kolektiv kuchyně
    pod vedením šéfkuchaře p. Karla Jaška.